Solární panel 175Wp flexibilní MONO

MPP voltage (V) 19,5
MPP current (A) 8,98
Voltage without load (V) 23,9
Short-circuit current (A) 9,5
6 500,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Účinný, lehký a flexibilní monokrystalický solární panel 175 Wp vhodný pro malé ostrovní systémy, lehké přenosné systémy, kempování atd.

eArche je super ohebný a ultratenký solární panel, který lze instalovat i na zakřivený povrch. Mezi jeho aplikace patří mimo jiné fasády budov, mobilní střechy automobilů a mobilní elektrárna. Produkt je vyroben z kompozitního materiálu a je až o 70 % lehčí než běžné solární panely, takže jeho přeprava a instalace je mnohem levnější.

Vlastnosti

  • Ultra-light: Díky absenci skla a rámu váží eArche o 70 % méně než běžné PV panely.
  • Flexibilní: eArche kombinuje jedinečný, patentovaný materiál s dalšími špičkovými technologiemi a vytváří vynikající flexibilní panel, který lze instalovat na zakřivený povrch.
  • Estetika: Esteticky příjemný design s patentovanými materiály a sofistikovaným výrobním procesem vede k vysoké účinnosti, atraktivnímu panelu, bez světelného znečištění, provozu bez PID a vysoké úrovni bezpečnosti.
  • Snadná instalace: eArche může snížit náklady na instalaci až o 50 % díky použití přepracovaných součástí, snadné manipulaci a rychlejší instalaci.
  • Doprava: Inovativní rám eArche a nízká hmotnost velmi výrazně sníží náklady na dopravu.
  • Nasazení: Díky velmi nízké hmotnosti, flexibilitě a přizpůsobitelným rozměrům je eArche tou nejlepší volbou pro změnu způsobu nasazení solárního systému na trhu a pro přidané hodnoty pro speciální aplikace.
  • Trvanlivost: Panely eArche jsou certifikovány tak, aby vydržely maximální zkušební zatížení (2400 Pascal), zatímco speciální materiály a přísná kontrola kvality zajišťují životnost panelu.
Související dokumenty

ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

Typ panelu: monokrystalický

Počet článků: 36 (4 x 9)

Max. výkon (Pmax): 175 W

Napětí v bodě max. výkonu (Vmp): 19,5 V

Proud v bodě max. výkonu (Imp): 8,98 A

Rozměry: 1504 x 673 x 2 mm

Hmotnost: 3 kg

Barva: černá - bílá



93 ks