Přestavbová sada na elektrokolo 1500W 36V/48V zadní

bez baterie

Dostupné ve velikostech: 20", 24", 26", 27,5" a 28/29" pro zadní kolo

Maximální trvalý výkon 1500W

Maximální proud 30A

Napájecí napětí 36-48V

motor MXUS XF40 30H, bez převodový HUB na kazetu

Rozteč vidlice: 135 mm (vhodné pro klasická kola)

12 500,00 Kč
S DPH
Velikost ráfku
Počet
Skladem

Tato kompletní sada promění vaše kolo v 1500W elektrokolo. Stačí přidat baterii 36V nebo 48V dle vašeho výběru a můžete vyrazit.

Co je součástí hotové sady?

ELEKTRICKÝ MOTOR MXUS 30H

product_photo_desc_02.1.webp

Které vinutí je pro vás to pravé?

7x9 - Motor s nejnižší maximální rychlostí, ale nejvyšším točivým momentem (sílou). Pokud žijete v horské nebo velmi kopcovité oblasti, pokud jezdíte v terénu na trasách s velkým převýšením nebo pokud táhnete přívěs za kolo nebo je vaše kolo těžší než typická kola, pak je takový motor pro vás. Umožňuje také (při rychlosti cca 25 km/h) maximální dojezd, protože nejlépe využívá uloženou energii. To vše se ale platí nižší maximální rychlostí, takže většinou se takový motor nevolí, pokud je terén, po kterém hodláte jezdit, rovinatý nebo mírně kopcovitý - příliš nízká rychlost na rovných asfaltových nebo šotolinových úsecích vás bude otravovat.

8x8 - Motor se sníženou maximální rychlostí, ale zvýšenou účinností. Má vysoký točivý moment, poskytuje nejefektivnější jízdu s nejnižší spotřebou energie. Vhodné pro lidi, pro které není důležitá maximální rychlost (nebo dokonce není chtěná), ale jako hlavní výhodu své konstrukce vidí sílu (točivý moment). Nejlépe se hodí pro konstrukce postavené s ohledem na pevnost, efektivitu a dosah.

10x6 - Mezimotor, má vyšší maximální otáčky za cenu nižšího točivého momentu (síly). Poskytuje rychlejší jízdu lidem, kteří oceňují vysokou rychlost. Je slabší, poskytuje o pár % menší dojezd a bude fungovat hůře pod naloženou horskou jízdou. Tento model najde zvláštní zájem o trekking, štěrk, expedici, cross a další silniční struktury.

12x5 - Motor s nejvyšší maximální rychlostí a zároveň nejslabší z modelů 30H. Jedná se o pohon nejčastěji používaný pro jízdní kola s 20/24" koly. Použití takového motoru znamená, že docela malá kola mohou urychlit konstrukci (díky vysokým otáčkám motoru) na rozumnou maximální rychlost. Tento model motoru se obvykle nepoužívá pro 26-28" kola. Pokud vědomě nevybudujeme konstrukci, která by jen za ideálních podmínek na rovné silnici měla zrychlovat na obzvláště vysoké maximální rychlosti.

product_photo_desc_03.webp

Ráfek

Výplet

product_photo_desc_011.webp
product_photo_desc_07.1.webp

Řídící jednotka a LCD

product_photo_desc_04.2.webp
product_photo_desc_05.2.webp

Sada obsahuje KT-LCD3.

Ovladač rychlosti

product_photo_desc_06.2.webp
product_photo_desc_08.webp

SNÍMAČ PAS

BRZDOVÝ SNÍMAČ

product_photo_desc_10.1.webp
product_photo_desc_9.1.webp

M12 ZÁMEK OTOČENÍ OSY MOTORU

POUZDRO NA OVLADAČ

product_photo_desc_016.webp
product_photo_desc_017.webp

SADA MECHANICKÝCH DÍLŮ K MONTÁŽI

Neoprenový kryt rámu umožňuje jeho účinnou ochranu před poškrábáním způsobeným plácnutím řetězu. Ideální pro ochranu kabelu vycházejícího z motoru.
product_photo_desc_018.webp

VÝSTUPY:

product_photo_desc_014.2.webp
product_photo_desc_012.1.webp

VÝSTUP HIGO KONEKTORŮ

  • product_photo_desc_20.1.webp
5 ks